|
Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 6 mesaje ] |
|
Autor |
Mesaj |
emil chelu
|
Subiectul mesajului: Card de fidelitate Scris: 11 Iul 2011, 07:49 |
|
|
Buna ziua, Nea Victor, ce trebuie sa fac pentru un card de fidelitate ? Cat despre partidele C&R cred ca sunt mai bine de 3-4 ani de cand vin la dvs numai in acest sistem. Iar in anii trecuti, de cate ori v-am sunat m-ati lasat si la 24 h, fara niciun fel de probleme. Nu de alta dar in curand imi voi schimba job-ul si cred ca partidele de noapte vor fi variantele ceva mai accesibile pt mine.
Multumesc, Emil Chelu
|
|
Sus |
|
|
victoras petcu
|
Subiectul mesajului: Re: Card de fidelitate Scris: 11 Iul 2011, 08:52 |
|
|
emil chelu scrie: Buna ziua, Nea Victor, ce trebuie sa fac pentru un card de fidelitate ? Cat despre partidele C&R cred ca sunt mai bine de 3-4 ani de cand vin la dvs numai in acest sistem. Iar in anii trecuti, de cate ori v-am sunat m-ati lasat si la 24 h, fara niciun fel de probleme. Nu de alta dar in curand imi voi schimba job-ul si cred ca partidele de noapte vor fi variantele ceva mai accesibile pt mine.
Multumesc, Emil Chelu Timite pe adresa de mail "petcuvictor2010@yahoo.com", o fotografie 3/4 si datele personale (nume,prenume si cnp sau serie si nr CI) !!!
_________________ Victoras Petcu www.moaravlasiei2.ro
|
|
Sus |
|
|
emil chelu
|
Subiectul mesajului: Re: Card de fidelitate Scris: 21 Iul 2011, 17:15 |
|
|
Buna ziua, Nea Victor v-am trimis asa cum mi-ati cerut. Sper sa fi fost ok. Intre timp luni, 18.07 am fost, cu acordul dvs telefonic, impreuna cu un amic la o partida de 24h. Super ! Si-am sa revin cu poze ! Mai am o intrebare la dvs: maine, vineri, 22.07 vreau sa revin tot cu amicul meu la inca o partida de 24h; va mai sun pentru aprobare sau acest mesaj este suficient ?
Multumesc, Emil Chelu
|
|
Sus |
|
|
emil chelu
|
Subiectul mesajului: Re: Card de fidelitate Scris: 05 Aug 2011, 18:09 |
|
|
Buna ziua, Nea Victor, este gata cardul ? Cum as putea intra in posesia lui ?
Multumesc, Emil Chelu
|
|
Sus |
|
|
victoras petcu
|
Subiectul mesajului: Re: Card de fidelitate Scris: 06 Aug 2011, 15:35 |
|
|
Cine le fabrica este inca in concediu !!!!!! Probabil ca saptamina viitoare!!!!!
_________________ Victoras Petcu www.moaravlasiei2.ro
|
|
Sus |
|
|
emil chelu
|
Subiectul mesajului: Re: Card de fidelitate Scris: 07 Aug 2011, 18:43 |
|
|
|