Regulament Moara Vlasiei 2

Regulamentul este valabil pentru sezonul de pescuit 2019.

Reguli De Baza


1. Lacul Moara Vlasiei 2, ESTE SUPRAVEGHEAT VIDEO 24 DIN 24 ORE !!!
2. Pescarul care va fi gasit ca NU RESPECTA unul din punctele de mai jos, va fi obligat sa paraseasca imediat lacul,fara sa primeasca taxa achitata inapoi !!!
Acest lucru este valabil si pentru pescarul care a achitat taxa “150 lei = 12 ore cu retinere 5 kg de crap si platica fara limita” caruia i se va elibera in apa si pestele capturat pana in acel moment !!!
3. Pe toata durata partidei de pescuit personalul lacului M.V.2, are dreptul sa controleze şi să cântărească peştele capturat !!!
4. Sotia sau copilul (de maxim 15 ani) pescarului care va pescui pe M.V.2, au dreptul sa pescuiasca cu o undita proprie sau cu o lanseta din cele 4 (patru) ale pescarului, fara sa achite o alta taxa, insa numai in dreptul standului pe care il ocupa pescarul !!!
5. MOMEALA vie (rame,viermus,libelule) este strict interzisa !!!
6. Autoturismele se PARCHEAZA in partea dreapta a drumului pietruit pe directia inainte de la intrarea pe lac, OBLIGATORIU cu fata spre lac sau spre padure !!!
7. Pescarul poate sa pescuiasca cu maxim 4 scule ( lansete sau undite ) , dotate obligatoriu cu 1 (un) singur carlig si plumb sau naditor pierdut (posibilitatea eliberarii plumbului sau naditorului, in cazul ruperii firului principal) !!!
8. Este strict interzis, pescuitul la “BOMBA” sau cu doua,trei cirlige, etc,etc !!!
9. Numai capturile de CRAP care au greutatea SUB 5 KG pot fi retinute de catre cei care au achitat taxa „12 ore cu retinere 5 kg de crap si platica fara limita” !!! Capturile de CRAP care DEPASESC 5 KG, vor fi eliberate imediat ce au fost prinse, în apa in stare vie şi fără a fi rănite !!!
10. Pescarul VA LANSA OBLIGATORIU numai pe directia inainte fata de standul pe care il ocupa, fara a depasi limitele standului (stinga – dreapta), marcate de panourile numerotate linga malul de vis-a-vis, care indica limita standului începând din partea stanga !!!
In cazul in care totusi va lansa gresit (va depasi limitele standului), pescarul este obligat sa recupereze montura si sa lanseze din nou !!!
11. Pescarul este obligat sa se aseze numai in dreptul locului marcat si numerotat pentru pescuit !!!
12. Capturile accidentale de SALAU si STIUCA precum si capturile de CRAP SALONTA nu pot fi retinute indiferent de greutatea pe care o au si se vor elibera imediat ce au fost capturate in apa in stare vie si fara a fi ranite !!!
13. Pescarul care pescuieste „12 ore cu retinere 5 kg de crap si platica fara limita” , trebuie sa fie dotat obligatoriu cu sac de pastrare (ecologic) !!!
14. Capturile de SOMN, care vor depasi 5 kg se pot retine, daca pescarul va achita 15 ron fiecare kg in plus fata de cele 5 kg !!!
15. Este interzisa punerea peștilor in acelasi sac de pastrare (ecologic) de catre 2 (doi) sau mai multi pescari, precum si cedarea pestilor prinsi de catre un pescar la alti pescari !!!
16. Pescarul nu are voie sa schimbe pestele retinut si pastrat in sacul de pastrare cu altul prins ulterior !!!
17. Insotitorul sau insotitorii pescarului care pescuieste 12 ore (pescuit de zi = 12 ore),nu are sau nu au voie sa se atinga de sculele pescarului, in afara de minciog si nici sa se pozeze cu capturile pescarului!!! Pescarul poate sa faca poze cu orice captura doreste, dar cu conditia ca IN MOMENTUL FOTOGRAFIERII, captura sa se afle deasupra saltelei de primire (exista riscul de a scapa pestele din mana…..)!!! Pozele pestilor se fac imediat ce au fost capturati !!! DIN MOMENTUL când au fost scosi din apa PESTII nu vor retinuti sub nici o forma mai mult de maxim 3 MINUTE pentru fotografiere !!!
18. Fiecare pescar trebuie sa fie dotat obligatoriu cu minciog de crap cu deschidere mare si ochiuri mici, saltea de primire tip cradle (cu picioare tip cadita) OBLIGATORIE LA PESCUITUL DE PE PONTON sau cu saltea de primire normala (fara picioare, dimensiuni minime admise = 70cm x 110cm – grosime minim = 9cm ) + spray dezinfectant !!! Pescarul care nu are saltea de primire si spray dezinfectant poate inchiria de la paznicul care incaseaza taxele, saltea de primire tip cradle (cu picioare tip cadita), OBLIGATORIE LA PESCUITUL DE PE PONTON, contra sumei de 20 lei, saltea normala (fara picioare), contra sumei de 10 lei si spray dezinfectant contra sumei de 5 lei !!!
19. Pe acest lac sunt interzise muzica tare, injuriile, chefurile, si oricare alte activitati care pot deranja ceilalti pescari aflati pe lac, precum si FOCUL DESCHIS direct pe sol (se vor folosi „gratare cu picioare”) !!!
20. Pescarul care va pescui noaptea pe M.V.2, poate sa fie insotit numai de sotie, de o prietena sau de copii (maxim 15 ani) pentru care nu va achita nici o alta taxa, dar si de un alt insotitor , numai cu conditia ca acel „insotitor” sa achite 50% din taxa de pescuit = 24 ore C&R, pentru care insotitorul are dreptul sa pescuiasca cu una sau doua lansete din cele 4 (patru) ale pescarului !!! In caz contrar acel „insotitor” nu va avea acces pe lac !!!

PESCUITUL DE PE PONTOANE este permis numai in sistemul C&R !!!
PESCARII care vor pescui cate doi pe un ponton, vor achita ”o singura taxa pentru inchiriere ponton” !!!

Alte Reguli


PESCARII care vor sa organizeze concursuri, mini concursuri, etc, pe pontoane in weekend, o pot face numai daca vor rezerva minimum primele 14 pontoane si minimum 48 ore sau minimum 12 locuri pe pamant !!! Ei vor putea face rezervari si cu 120 de ore, o saptamana, o luna, doua luni de zile s.a.m.d, inainte de începerea concursului,mini concursului, etc, dar cu conditia sa achite un avans !!!

LA PESCUITUL aruncat/lansat firul minim admis este de 0,25mm!!!
LA PESCUITUL plantat firul minim admis este de 0,35 mm si este STRICT INTERZIS folosirea inaintasului textil!!!

PONTOANELE nu se pot rezerva decat pentru minimum 24 de ore !!!
FOLOSIREA PORUMBULUI USCAT este strict interzisa !!!
AUTOTURISMELE pescarilor NU AU VOIE sa paraseasca incinta lacului pe toata durata partidei de pescuit !!!
PESCARII care au nevoie sa foloseasca autoturismul in timpul partidei de pescuit (la cumparaturi, etc,) sunt rugati sa lase autoturismul in parcarea cu paza de la intrarea pe lac !!!
PESCARUL este obligat sa anunte administratia lacului daca doreste sa paraseasca lacul mai devreme de orele 18.00 si sa se supuna controlului din partea administratiei lacului, al autoturismului si al bagajului pe care-l are !!!

VIZITATORII vor lasa autoturismele in parcarea de la intrarea pe lac !!!
ACCESUL cu CAINI pe lacul M.V.2 este INTERZIS cu exceptia cainilor de talie mica (1-3 kg) !!!
ATENTIE !!! Pe acest lac SCALDATUL este STRICT INTERZIS !!!
Pescuitul = 12 ore ( pescuit de zi ), poate fi practicat numai in timpul zilei intre orele 06.00 – 18.00 !!!
Pescuitul = 24 ore ( pescuit de noapte ), poate fi practicat numai intre orele 18.00 – 18.00 ( a doua zi ) !!!

PESCARUL are obligatia ca la sfirsitul partidei de pescuit, sa lase locul curat asa cum la gasit când a venit (fara chistoace de tigari, coji de seminte, sticle goale, etc), prin colectarea „gunoiului” produs de el in timpul partidei de pescuit si sa-l transporte si sa-l depoziteze in locul special amenajat de la intrarea pe lac !!! In caz contrar pescarul in cauza altadata nu va mai avea acces pe lac !!!

IMPORTANT !!! Cine va depasi actualul record al lacului M.V.2 = 32,250 Kg , realizat de Dl Balas Alexandru din Brasov in data de 01.05.2018 , va castiga un abonament valabil 1 (un) an de zile pe acest lac !!!

PENTRU ALTE PROBLEME sunati administratorul lacului, Dl Victoras Petcu 0728 908 400 (LA ACEST NUMAR NU SE FAC REZERVARI) !!!

NU UITATI ca transmitem NON-STOP imagini LIVE de pe lac prin intermediul YouTube (Live Moara Vlasiei 2) , dar si imagini LIVE zilnic pe Facebook !!!

S.C. VIC MAR COM IMPEX S.R.L.

  • Administratia S.C. VIC MAR COM IMPEX S.R.L. este exonerata de orice raspudere civila, administrativa si materiala pentru orice forma de accidente, incidente si urmari generate de consumul de alcool sau neatentie a pescarului sau a insotitorilor acestuia !!!
  • ADMINISTRATIA lacului M.V.2 isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament in orice moment din timpul sezonului de pescuit !!!

Pontoane

Lacul dispune de 17 pontoane, 14 la inceputul baltii si 3 pe capat, la padure.

Iluminat Nocturn

Iluminarea este facuta atat pe malul de pe care se pescuieste cat si pe malul opus.

Toalete Ecologice

Pe malul lacului aveti la dispozitie toalete ecologice curate.

Camere de Supraveghere

Cu ajutorul camerelor de supraveghere transmitem live pe Youtube si Facebook imagini de pe lac.

Curatenie

In fiecare seara, incepand cu ora 17:00 se efectueaza lucrari de curatenia pe locurile de pescuit si pe zona verde.

Parcare

Masinile se pot lasa in parcarea de la intrare sau se pot tine pe stand doar daca locul de pescuit are loc in spate.