Regulament Moara Vlasiei 2

Regulamentul este valabil pentru sezonul de pescuit 2021.

Reguli De Baza


1. Lacul Moara Vlasiei 2, ESTE SUPRAVEGHEAT VIDEO 24 DIN 24 ORE !!!
2. Pescarul care va fi gasit ca NU RESPECTA unul din punctele sau regulile de mai jos, va fi obligat sa paraseasca imediat lacul,fara sa primeasca taxa achitata inapoi !!!
Acest lucru este valabil si pentru pescarul care a achitat taxa de 150 LEI = "12 ORE CU RETINERE 4 KG de CRAP si PLATICA fara limita", caruia i se va elibera in apa si pestele capturat pana in acel moment !!!
3. Pe toata durata partidei de pescuit personalul lacului M.V.2, are dreptul sa controleze şi să cântărească peştele capturat !!!
4. Sotia sau copilul (de maxim 15 ani) pescarului care va pescui pe M.V.2, au dreptul sa pescuiasca cu o undita proprie sau cu o lanseta din cele 4 (patru) ale pescarului, fara sa achite o alta taxa, insa numai in dreptul standului pe care il ocupa pescarul !!!
5. MOMEALA vie (rame,viermus,libelule,etc) este strict interzisa !!!
6. Autoturismele, se PARCHEAZA in partea dreapta a drumului pietruit pe directia inainte de la intrarea pe lac, OBLIGATORIU cu fata spre lac sau spre padure !!!
7. Pescarul poate sa pescuiasca cu maxim 4 scule ( lansete sau undite ) , dotate obligatoriu cu 1 (un) singur carlig si plumb sau naditor pierdut (posibilitatea eliberarii plumbului sau naditorului, in cazul ruperii firului principal) !!!
8. Este strict interzis, pescuitul la “BOMBA” sau cu doua,trei cirlige, etc,etc !!!
9. Numai capturile de CRAP care au greutatea SUB 4 KG pot fi retinute de catre cei care au achitat taxa "12 ORE CU RETINERE 4 KG de CRAP si PLATICA fara limita" !!!
Capturile de CRAP care DEPASESC 4 KG, vor fi eliberate imediat ce au fost prinse, în apa in stare vie şi fără a fi rănite !!!
ATENTIE !!!
In cazul in care se constata ca un exemplar mai mare de 4 kg a fost ranit DE PESCAR, se va percepe o taxa de 40 lei /kg pentru pestele respectiv, iar pentru un exemplar mai mare de 7 kg se va percepe o taxa de 70 lei/kg !!!
10. Pescarul VA LANSA OBLIGATORIU numai pe directia inainte fata de standul pe care il ocupa, fara a depasi limitele standului (stinga – dreapta), marcate de panourile numerotate linga malul de vis-a-vis, care indica limita standului începând din partea stanga !!!
In cazul in care totusi va lansa gresit (va depasi limitele standului), pescarul este obligat sa recupereze montura si sa lanseze din nou !!!
11. Pescarul este obligat sa se aseze numai in dreptul locului marcat si numerotat pentru pescuit !!!
12. Capturile accidentale de SALAU si STIUCA precum si capturile de CRAP SALONTA nu pot fi retinute indiferent de greutatea pe care o au si se vor elibera imediat ce au fost capturate in apa in stare vie si fara a fi ranite !!!
13. Pescarul care doreste sa pescuiasca "12 ore cu retinere 4 kg de crap si platica fara limita", trebuie sa fie dotat obligatoriu cu sac de pastrare (ecologic) !!!
14. Capturile de SOMN, care vor depasi 4 kg se pot retine , numai in cazul in care pescarul va achita 15 ron fiecare kg in plus fata de cele 4 kg !!!
15. Este interzisa punerea peștilor in acelasi sac de pastrare (ecologic) de catre 2 (doi) sau mai multi pescari, precum si cedarea pestilor prinsi de catre un pescar la alti pescari !!!
16. Pescarul nu are voie sa schimbe pestele retinut in sacul de pastrare (ecologic) cu altul prins ulterior!!!
17. Insotitorul sau insotitorii pescarului care pescuieste 12 ore (pescuit de zi = 12 ore),nu are sau nu au voie sa se atinga de sculele pescarului, in afara de minciog si nici sa se pozeze cu capturile pescarului !!! Pescarul poate sa faca poze cu orice captura doreste, dar cu conditia ca IN MOMENTUL FOTOGRAFIERII, captura sa se afle deasupra saltelei de primire (exista riscul de a scapa pestele din mana.....) !!! Pozele pestilor se fac imediat ce au fost capturati !!! DIN MOMENTUL când au fost scosi din apa PESTII nu vor retinuti sub nici o forma mai mult de maxim 3 MINUTE pentru fotografiere !!!
18. Pe acest lac pescarii trebuie sa foloseasca OBLIGATORIU, SALTEA DE PRIMIRE tip CRADLE (cu picioare tip cadita), minciog de crap cu deschidere mare si ochiuri mici si spray dezinfectant !!!
Pescarul care nu are saltea de primire sau spray dezinfectant , poate inchiria acestea de la paznicul care incaseaza taxele !!!
19. Pe acest lac sunt interzise muzica tare, injuriile, chefurile si oricare alte activitati care pot deranja ceilalti pescari aflati pe lac !!!
20. Pescarul care va pescui noaptea pe M.V.2, poate sa fie insotit de o singura persoana , dar numai cu conditia ca acea persoana, sa achite 50% din taxa de pescuit = 24 ore C&R, taxa pentru care acea persoana are si ea dreptul sa pescuiasca cu una sau doua lansete din cele 4 (patru) ale pescarului !!! In caz contrar "ACEA PERSOANA" nu va avea acces pe lac !!!
EXCEPTIE fac, sotia si copii (maxim 15 ani) pescarului, care nu vor achita nici o taxa !!!

Zona VIP (Zona Pontoanelor)


- PESCARII care vor pescui de pe unul din pontoanele 1,2,3,4,5,sau 6, au obligatia sa lase drumul de acces liber, fara sa ingreuneze sau sa impiedice circulatia pe drumul de acces in vreun fel sau altul !!!
- LA SOSIRE PESCARUL va descarca bagajele, dupa care va duce imediat autoturismul in locul unde doreste sa parcheze si numai dupa ce va parca autoturismul isi va monta sculele de pescuit, cortul, etc!!!
- LA PLECARE PESCARUL, mai intai isi va strange toate bagajele si numai dupa aceea va aduce autoturismul si le va incarca !!!
- PESCARII care vor pescui de pe pontonul 1, pot monta cortul atat pe pontonul 1 cat si in spatele pontonului, dar numai in locul de langa cabina paznicului (peste drumul de acces), unde de obicei parca autoturismele cei de pe P 1 si P 2 si care pot sa parcheze in continuare in acel loc , dar mai in interior si cu conditia de a lasa loc pentru montarea cortului de la pontonul 1, fara ca sa blocheze sau sa ingreuneze circulatia pe drumul de acces !!!
- PESCUITUL de pe PONTOANE, este permis numai in sistemul C&R !!!
- PONTOANELE nu se pot rezerva decat pentru minimum 24 de ore !!!
- PESCARII care vor pescui cate doi pe un ponton, vor achita ”o singura taxa pentru inchiriere ponton” !!!

Alte Reguli


- LA PESCUITUL aruncat/lansat firul minim admis este de 0,25mm !!!
- LA PESCUITUL plantat este STRICT INTERZIS folosirea inaintasului textil , iar firul minim admis este de 0,35 mm !!!
- FOLOSIREA PORUMBULUI USCAT este strict interzisa !!!
- PESCARUL, are obligatia sa anunte administratia lacului inainte de momentul plecarii si se va supune controlului din partea administratiei lacului atat al autoturismului cat si al bagajului pe care-l are !!!
- PESCARII au obligatia ca la sfirsitul partidei de pescuit, sa lase locul curat asa cum l-au gasit când au venit (fara chistoace de tigari, coji de seminte, sticle goale, cutii de bere, etc), prin colectarea in saci sau in pungi a "gunoiului" produs de ei in timpul partidei de pescuit si la plecare sa-l depoziteze in locurile special amenajate !!!
- AUTOTURISMELE pescarilor NU AU VOIE sa paraseasca incinta lacului pe toata durata partidei de pescuit !!!
- PESCARII care au nevoie sa foloseasca autoturismul in timpul partidei de pescuit (la cumparaturi, etc,) sunt rugati sa lase autoturismul in parcarea de la intrarea pe lac !!!
- ESTE INTERZIS folosirea FOCULUI DESCHIS direct pe sol, (se vor folosi "gratare cu picioare") precum si aruncarea carbunilor de gratar folositi sau nefolositi pe iarba, etc !!!
- VIZITATORII vor lasa autoturismele in parcarea de la intrare si au acces pe lac, intre orele 06.00 - 18.00 !!!

- CINE VA DEPASI actualul record al LACULUI M.V.2 = 32,250 Kg , realizat de Dl Balas Alexandru din Brasov, in data de 01.05.2018,va castiga un abonament valabil 1 (un) an de zile pe acest lac !!!

- PENTRU INFORMATII SUPLIMENTARE puteti conctata administratorul lacului, Dl Victoras Petcu, 0728908400 ( ATENTIE !!! LA ACEST NUMAR NU SE FAC REZERVARI ) !!!
- NU UITATI ca transmitem NON-STOP imagini LIVE de pe lac prin intermediul YouTube (Live Moara Vlasiei 2), dar si imagini LIVE zilnic pe Facebook !!!
- Administratia S.C. VIC MAR COM IMPEX S.R.L. este exonerata de orice raspudere civila, administrativa si materiala pentru orice forma de accidente, incidente si urmari generate de consumul de alcool sau neatentie a pescarului sau a insotitorilor acestuia !!!
- ADMINISTRATIA lacului M.V.2 isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament in orice moment din timpul sezonului de pescuit !!!

S.C. VIC MAR COM IMPEX S.R.L.

  • Administratia S.C. VIC MAR COM IMPEX S.R.L. este exonerata de orice raspudere civila, administrativa si materiala pentru orice forma de accidente, incidente si urmari generate de consumul de alcool sau neatentie a pescarului sau a insotitorilor acestuia !!!
  • ADMINISTRATIA lacului M.V.2 isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament in orice moment din timpul sezonului de pescuit !!!

Pontoane

Lacul dispune de 17 pontoane, 14 la inceputul baltii si 3 pe capat, la padure.

Iluminat Nocturn

Iluminarea este facuta atat pe malul de pe care se pescuieste cat si pe malul opus.

Toalete Ecologice

Pe malul lacului aveti la dispozitie toalete ecologice curate.

Camere de Supraveghere

Cu ajutorul camerelor de supraveghere transmitem live pe Youtube si Facebook imagini de pe lac.

Curatenie

In fiecare seara, incepand cu ora 17:00 se efectueaza lucrari de curatenia pe locurile de pescuit si pe zona verde.

Parcare

Masinile se pot lasa in parcarea de la intrare sau se pot tine pe stand doar daca locul de pescuit are loc in spate.